Wereldreis Afl. 11 Mijn mooiste plek op aarde

Iedereen heeft er wel eentje, een plek op aarde die bijzonder voor hem is. Meestal gaat zo’n plek gepaard met een gevoel of emotie. Kippevel bij de zonsondergang op je favoriete vakantiebestemming, een brok in je keel bij een bezoek aan je geboorteplaats of een wegdroom-momentje bij het zien van jouw ultieme reisbestemming op televisie.

Deze droomplekken hebben een plekje in ons hart veroverd. En wat is er nou leuker om ze met elkaar te delen? Ter inspiratie voor een verre reis, voor het opzoeken van informatie over landen waar je nog nooit van gehoord hebt of gewoon om iedereen die het maar wil mee te laten dromen bij jouw mooiste plek op aarde.

Mijnmooisteplekopaarde.nl verzameld deze pareltjes en heeft al heel wat prachtige bestemmingen bij elkaar weten te sparen. Stuk voor stuk met een bijzonder verhaal.

Hou deze website goed in de gaten, dagelijks wordt de mooie-plekken-lijst aangevuld met nieuwe aanwinsten. Pas wel op: Reisdrang gegarandeerd!

Onze mooiste plek hebben wij net gepost; met dit weer dromen wij het liefst weg bij de witte stranden van de Malediven.

Wat is jouw mooiste plek op aarde?

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Delicious

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2011-2024 Reis de Wereld Rond All rights reserved.

Webdesign: ctrlB