12

Wereldreis Afl. 40 Een half jaar op reis

Posted by Evelien on January 28, 2012 in Australië, Botswana, China, Filipijnen, Hong Kong, Indonesië, Nieuw-Zeeland, Thailand, Tibet

Zes maanden geleden stonden we met knikkende knieën op Schiphol en misten we, door de zenuwen, bijna onze eerste vlucht naar Londen. Een vliegende start van onze wereldreis was een feit. Een half jaar later, honderden ervaringen rijker en duizenden kilometers verder, maken we de balans op.

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Delicious

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
8

Wereldreis Afl. 34 Bali – See You In The Surf!

Posted by Evelien on January 2, 2012 in Indonesië

‘See you in the Surf!’ zei Mina van One2Surf Bali, een Nederlands meisje die zich gevestigd heeft op Bali en geweldige accomodaties, surfboards en scooters voor je kan regelen wanneer je op Bali verblijft. Bij Mina boekten wij de Midnight Villa, een prachtig stukje Italiaans design bouwwerk op de grote groene Padang Padang heuvel met [...]

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Delicious

Tags: , , , ,

 
6

Wereldreis Afl. 33 Bali – Zweven in Ubud

Posted by Evelien on December 22, 2011 in Indonesië

Gelegen in het bosrijke gedeelte van Bali, omringd door de vele rijstterrassen, we zijn in Ubud, dé plek om te genieten van rust, kunst, lekker eten en de fantastische natuur.

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Delicious

Tags: , ,

 
19

Wereldreis Afl. 32 Java – Waar rook is…

Posted by Evelien on December 16, 2011 in Indonesië

Groene rijstvelden, hoge bergen, indrukwekkende vulkanen en een vriendelijke glimlach van de lokale bevolking. Het prachtige Java zoals in de reisgidsen staat beschreven bestaat echt!

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Delicious

Tags: , , , , , , , , ,

Copyright © 2011-2024 Reis de Wereld Rond All rights reserved.

Webdesign: ctrlB