Wereldreis Afl. 14 Surf’s up!

Na welgeteld 3 surflessen in J-Bay voelen we ons al echte surf-pro’s! Dit komt helaas niet door onze prestaties op de plank maar door de kick die het surfen met zich meebrengt. Nu onze surflessen er in J-Bay opzitten, willen we zeker doorgaan met surfen. Onze missie: Doing the Supertubes! (Zie google)

Afgelopen week hebben we heel wat energie in de golven gestoken en zijn we flink wat spierpijn en blauwe plekken rijker. Maar dat geeft niets, de belangrijkste reden om te gaan surfen is ‘having great fun’ volgens onze surfleraar. En dat hadden we zeker. Ten eerste werden we in heerlijk strakke wetsuits gepropt. Feeling te black Spiderman without the cool powers! Daarna mochten we per tweetal twee surfplanken een flink eind het strand op sjouwen en vervolgens werden we ook nog gefotografeerd. Great fun, hè!

Na een half uurtje droog oefenen mochten we dan eindelijk het water in. De fotograaf stond er helemaal klaar voor met zijn mega lens, we waren bijna professionele topsporters. Bijna! Na ontelbare keren de zee in lopen, terug geslagen worden door de hoge golven en kopje onder gaan lukte het dan eindelijk: We stonden op onze plank! (Kijkt de fotograaf wel?!)

Surfen is leuk! We zijn nu al helemaal verslaafd geraakt aan dit fijne gevoel en zijn zeker van plan onze surfkwaliteiten het komende jaar bij te gaan schroeven. Hopelijk kunnen we aan het eind van onze wereldreis hard lachen om onderstaande foto’s en zullen er op onze website dan écht coole surffoto’s verschijnen met als titel: ‘Sjoerd en Evelien doing the Supertubes!’

20110807-150203.jpg

20110807-150547.jpg

20110807-150637.jpg

20110807-150831.jpg

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Delicious

Tags: , , , , , ,

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2011-2021 Reis de Wereld Rond All rights reserved.

Webdesign: ctrlB